Tuesday, August 8, 2017

MAGNETICA PARFUM Terpaksa Wangi 3 Hari




LAMBAKAN "PERFUME INSPIRED JENAMA ANTARABANGSA" di PASARAN!!!

Yess..Sekarang Malaysia dilanda fenomena ini..boleh kata setiap hari ada je jenama wangian baru muncul di pasaran..
TAPI.......
Kenapa #MAGNETICAPARFUM sangat2 berbeza dari jenama lain?

Ini 10 KEUNIKAN & PERBEZAAN
MAGNETICA PARFUM berbanding jenama wangian lain di pasaran
1- Satu2nya wangian yang ada Parfum Booster di Malaysia
-makin berpeluh makin wangi
-bau tak jadi hapak bila bercampur peluh
-bila hisap rokok,bau baju tetap wangi
2- Ada Esktrak Daun Bidara
-bukan sekadar Wangian Biasa
-mampu merawat maslah 3S (sihir,saka,sAntau)
3. Sah Bawa Solat
4- Anti stress /Aromatherapyy
-Orang yang Alah dan akn pening bila bau perfume pun jadi tak pening dan stress hilang bila bau
5- Sesuai utk semua kulit
(Tak rasa pedih,Tak panas,tak gAtal2)
-Yang ada alahan kulit pada perfume pun leh pakai tanpa perlu bimbang
6- Boleh buat As Deodorant
-ketiak tak bau masam pun walaupun berpeluh
7- Mandian Aura
-boleh guna as mandian aura utk naikkan seri wajah/hilangkan kepenatan
8- Pelbagai saiz dan harga mampu milik serendah RM10
9- Banyak Pilihan Bau
-lebih 100 pilihan bauan inspirasi jenama Antarabangsa dan 12 bau Eksklusif,Unik,Rare dan MEWAH ciptaan MAGNETICA sendiri
10- BUKAN REBRANDING
-100% keluaran Bumiputera tempatan
-FORMULASI eksklusif milik sepenuhnya Magnetica Parfum








TESTIMONI




 





Tuesday, December 20, 2016

KOPI/KOKO + LUTEIN membantu mencegah & membaiki saraf mata.


Minuman yang pertama dirumus khas untuk kesihatan mata kita... 

Campuran lutein yang terdapat dalam KOPImata (Cen-Roma) atau KOKOmata (Cen- Coco) ini sangat bagus untuk mata.

Serbuk Lutein
- Serbuk berwarna oren akan terapung  di tepi gelas/cawan.
- 100% Perasa Semulajadi
- tidak mengandungi Perasa Kopi Tiruan.
- Sesuai dibancuh dengan air panas 100C
- Lutein stabil dalam air panas /mendidih.

"LUTEIN"
* merupakan bahan utama di dalam CEN-Roma..CEN-Coco..
* Ramuan utama Lutein adalah Bunga Marigold, Bayam, Sawi & Lobak Merah.
* LUTEIN diserap secara langsung tanpa sistem penghadaman enzime.
* LUTEIN termendap di mata, kulit, tisu, jantung dan otak

3 Fungsi Utama Lutein:
a) Karatenoid yang larut dalam lemak(pemendakan di lensa, retina dan makula mata; dan kulit manusia)
b) Antioksidan
c) Menyerap Sinaran Biru

--------
Amalkan minum sehari 1 paket pun sudah mencukupi.
Dewasa biasanya suka kopi.
Kanak-kanak biasanya suka yg rasa koko.
Terpulang. Yg penting kandungan luteinnya sama dlm setiap paket.


.




Harga pasaran:
KOPI : RM64
KOKO : RM68
Postage: RM7- sekotak
RM10 - 2 kotak
(Harga lebih murah & jimat sekiranya anda menjadi ahli)
**Pengedar di perlukan**















layari website www.duitepi.com untuk jana pendapatan yang lebih baik & masyukkk...

Friday, December 16, 2016

Minyak panas revolusi baru.. (wangi & tidak berminyak)


Marvelous Massage GEL





























ORANG PANGGIL MINYAK PANAS MODEN NI ' PERFUME'
Ramai tak percaya #MMG ni minyak panas@minyak massage sebab macam lotion jer pastu bau wangi sangat mengalahkan perfume..Sekali bau ketagih nak hidu sokmo laa..Aroma seperti terapi lavendar yang mendamaikan.
Ape yang special pasal MMG ni :
✔Tak Melekit Tak 'Belengas'
✔Bau Wangi cam perfume
✔Mudah serap
✔Tak perlu basuh tangan
✔Kesan Seawal 5minit
✔Boleh diguna seisi keluarga

Marvelous Massage Gel🐝🐝
1⃣Sakit pinggang 
2⃣lengoh kaki 
3⃣Sakit lutut dan sendi 
4⃣Pening/sakit kepala 
5⃣sakit tengkuk 
6⃣sakit senggugut 
7⃣memecahkan lemak di pinggang
8⃣amat bersesuaian untuk urutan ibu baru bersalin.
9⃣Massage gel ni dia water base, Jadi dia tak berminyak langsung
10⃣Cepat serap ke kulit dan cepat kering 
Jadi ia amat memudahkan terutama kalau sakit perut kat pejabat ke tak perlu lagi nak lap-lap tangan. Nak pegang pen rase tak selesa😓😓
Boleh terus pegang pen lepas sapu-sapu sebab dia terus kering
Ini adalah revolusi terbaru minyak urut versi ala ala losyen😃😃
Setiap isi kandungan diluluskan oleh kkm jadi takde bahan yg merbahaya langsung memberi mudarat pada kulit anda
Dan ia xde paraben lansung🙅🏻🙅🏻
Apa itu paraben?
Paraben ni selalunya ada dalam losyen2 kurus dan pelbagai produk lain yg boleh menyebabkan kanser kulit😱😱
Jadi anda kena dapatkan #marvelousmassagegel sekarang
😃



 

 









😃