Thursday, October 27, 2016

KOPIMATA CEN-ROMA PERTAMA DI DUNIA

Kopi Mata Cen-Roma

"The best coffee ever" untuk mereka  yang mempunyai masalah berkaitan mata samada RABUN... SILAU... KATARAKS... atau apa sahaja masalah berkaitan mata. boleh cuba kopimata ini kopi yang pertama seumpamanya di Malaysia.

Cubalah kopi CEN-ROMA ni.. kalau tiada masalah mata sekali pun mungkin ibubapa, anak-anak atau saudara kita yg mempunyai masalah mata yang boleh kita cadangkan kat mereka.

Bagaimana kopi CEN-Roma bertindak?

Kopi CEN-Roma ini telah diramuankan mengandungi 0.34% kandungan “LUTIEN” dalam setiap paketSecara asasnya kandungan lutien inilah yang menyebabkan kopi CEN-Roma ini amat baik dalam penjagaan mata.
Untuk mendapatkan kesan yang paling baik “FloraGloLutien” telah digunakan sebagai bahan utama dalam penghasilan kopi ini.
Ramuan utama FloraGloLutien dihasilkan dari extrak bunga marigold yang ditanam secara meluas di Negara Afrikadan Thailand tanpa terdedah kepada sebarang racun perosak

Kesan sampingan
Semua jenis makanan terutamanya jenis supliment sekiranya diambil berlebihan .Terdapat tanda-tanda alergi seperti bengkak dan gatal pengambilan supliment ini hendaklah diberhentikan walaupun kopi cen roma di dalam kategori makanan tambahan untuk kesihatan untuk kesihatan (supplimen) namun kopimata ini telah terbukti mampu merawat satu  penyakit mata. Oleh itu CEN-Roma juga telah diklasifikasikan sebagai kopi ubatan yang pertama di dunia

Cara Amalan dan Langkah-langkah :

1.Masukan Air panas kedalam cawan dan masukan kopi mata Cenroma,biarkan kopi larut sendiri
2.Bagi permulaan 1 paket 2 hari sekali ( Pagi atau Malam ),jika tiada perubahan boleh ambil setiap hari
3.untuk pesakit diabetis, kopi ini tidak perlu kacau
4.tundakbalas akan berlaku seperti tidak mengantuk tetapi fikiran merasa tenang..


No comments:

Post a Comment